More Awesome Than You!
Welcome, Guest. Please login or register.
2021 December 04, 21:07:47

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
540128 Posts in 18049 Topics by 8034 Members
Latest Member: MarinaPassos
* Home Help Search Login Register
+  More Awesome Than You!
|-+  TS2: Burnination
| |-+  The Podium
| | |-+  Is it possible to make the CS Native stove use his Fire while cooking?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] THANKS THIS IS GREAT Print
Author Topic: Is it possible to make the CS Native stove use his Fire while cooking?  (Read 12070 times)
Havelock
Lipless Loser
***
Posts: 647



View Profile
Is it possible to make the CS Native stove use his Fire while cooking?
« on: 2008 March 29, 09:55:48 »
THANKS THIS IS GREAT

I have made the native stove working with stove globals from TS2.
He is now working fine as a +10 hunger Stove in game but because the stove globals trigger the blue gas flame and not the fire and smoke effect, he uses now the blue flame if a sim is cooking on top and nothing if he is baking some food.
So my question, could one provide me some help if it is possible to make him use his effects also if a sim is cooking.

Added stove as Attachement so one could look into it.

* CS_stoveIndoorNative.rar (299.29 KB - downloaded 1803 times.)
Logged
Milhouse Trixibelle Saltfucker III
Saltfucking Weasel
Terrible Twerp
****
Posts: 2315


How is a weasel like a writing desk?


View Profile
Re: Is it possible to make the CS Native stove use his Fire while cooking?
« Reply #1 on: 2008 March 29, 15:37:53 »
THANKS THIS IS GREAT

I can't answer your question, but are you perhaps a native German speaker?
Because the way you write suggests it to me.
Logged

04:49 <@Pescado> That seems somehow unnecessarily cruel.

21:17 < Kewian> Trixie one day you are going to pay for your crimes.

Your source for blood and circuses.
Havelock
Lipless Loser
***
Posts: 647



View Profile
Re: Is it possible to make the CS Native stove use his Fire while cooking?
« Reply #2 on: 2008 March 29, 16:17:54 »
THANKS THIS IS GREAT

I was hoping for help but no. To answer the question yes i am a native German speaker.
Logged
Emma
Goopy Lover
Dead Member
*
Posts: 6109


All Pescados Suck.


View Profile WWW
Re: Is it possible to make the CS Native stove use his Fire while cooking?
« Reply #3 on: 2008 March 29, 17:55:43 »
THANKS THIS IS GREAT

How do the grills work in-game? Is there lots of smoke and a proper flame? (You can tell I hardly use the grills) If so you could try looking at those rather than the proper stoves.
Logged

Havelock
Lipless Loser
***
Posts: 647



View Profile
Re: Is it possible to make the CS Native stove use his Fire while cooking?
« Reply #4 on: 2008 March 29, 20:54:01 »
THANKS THIS IS GREAT

The stove has the needed BHAVS and effects included but is missing the global who makes him use them. CS Stoves use different Globals for cooking they trigger the effects each stove has as a private BHAV, in TS2 all Stoves use a global effect the cheap Stove also but the flame is hidden.
Logged
Emma
Goopy Lover
Dead Member
*
Posts: 6109


All Pescados Suck.


View Profile WWW
Re: Is it possible to make the CS Native stove use his Fire while cooking?
« Reply #5 on: 2008 March 29, 21:08:10 »
THANKS THIS IS GREAT

So, in other words, no? Cheesy
Logged

seelindarun
Knuckleheaded Knob
**
Posts: 597


View Profile
Re: Is it possible to make the CS Native stove use his Fire while cooking?
« Reply #6 on: 2008 March 29, 21:20:57 »
THANKS THIS IS GREAT

Numenor has a coal stove which has an animated fire in the oven part.  For that object he borrowed the BHAVs from the cheap stove and applied them to a fireplace; it's somewhat different than what you're doing, but possibly instructive?
Logged
Havelock
Lipless Loser
***
Posts: 647



View Profile
Re: Is it possible to make the CS Native stove use his Fire while cooking?
« Reply #7 on: 2008 August 17, 15:41:58 »
THANKS THIS IS GREAT

Martel the stove was not finished and misses the firetexture because it uses the Campfire Texture from Bon Voyage Game. Whitout BV it would not work.
Logged
sleep
Blathering Buffoon
*
Posts: 60


View Profile
Re: Is it possible to make the CS Native stove use his Fire while cooking?
« Reply #8 on: 2009 March 28, 11:38:16 »
THANKS THIS IS GREAT

Is there a mesh or something needed for this stove?

In my game, it looks fine except that there is that blue and white text stuff inside the oven and under the cooktop. Last time I had that with something, it was becasue I had removed a mesh. I have up to M&G, minus Pets.

A pic to show what I mean:

« Last Edit: 2009 March 28, 12:06:48 by sleep » Logged
Havelock
Lipless Loser
***
Posts: 647



View Profile
Re: Is it possible to make the CS Native stove use his Fire while cooking?
« Reply #9 on: 2009 March 28, 16:10:08 »
THANKS THIS IS GREAT

No Mesh needed. Add the attached textures to the Folder where the stove is and it should work.

* CS_stoveIndoorNative_missingtextures.rar (297.92 KB - downloaded 926 times.)
Logged
sleep
Blathering Buffoon
*
Posts: 60


View Profile
Re: Is it possible to make the CS Native stove use his Fire while cooking?
« Reply #10 on: 2009 March 29, 10:36:50 »
THANKS THIS IS GREAT

Thankyou, I'll give that a try.

(...) Yes, all good now! Thanks for your fast response.
« Last Edit: 2009 March 29, 11:44:13 by sleep » Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.058 seconds with 19 queries.