More Awesome Than You!
Welcome, Guest. Please login or register.
2019 July 18, 05:43:02

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
539939 Posts in 18018 Topics by 7831 Members
Latest Member: kmmallari
* Home Help Search Login Register
+  More Awesome Than You!
|-+  TS4: The Pee-ening
| |-+  Insert Amusing Name Here
| | |-+  Mouse settings
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] THANKS THIS IS GREAT Print
Author Topic: Mouse settings  (Read 3310 times)
Aracelis
Asinine Airhead

Posts: 32


View Profile
Mouse settings
« on: 2014 October 12, 03:34:48 »
THANKS THIS IS GREAT

I know, I know... retard question... But I give up. I can't figure it out by myself. So, please, I'm on my knees, begging for help.

How do I set the Microsoft Wireless Mouse 2000 wheel to incline the camera in the game? I'm getting claustrophobic without this.

And before you ask, yes, I have the game set to TS3 camera.

TIA.
Logged
jennydeenyc
Exasperating Eyesore
*
Posts: 212


what're YOU lookin' at?


View Profile
Re: Mouse settings
« Reply #1 on: 2014 October 12, 17:09:35 »
THANKS THIS IS GREAT

You have to hold the button down and then move the mouse around, rather than use the scroll function. Alternately, use CTRL + either the up or down arrow to adjust pitch via the keyboard.
Logged
Aracelis
Asinine Airhead

Posts: 32


View Profile
Re: Mouse settings
« Reply #2 on: 2014 October 12, 17:54:29 »
THANKS THIS IS GREAT

Thank you, but it doesn't work either.
Logged
Aracelis
Asinine Airhead

Posts: 32


View Profile
Re: Mouse settings
« Reply #3 on: 2014 October 12, 18:58:28 »
THANKS THIS IS GREAT

Well, I did some more research and found out that if you press CTRL+ right button in TS3 camera mode you can change the inclination up and down. It's a way, but I rather prefer to set the wheel up. So, I'd appreciate any suggestions.
Logged
Madame Mim
Retarded Reprobate
****
Posts: 1437


Tards, Damned Tards and You Were Adopted.


View Profile
Re: Mouse settings
« Reply #4 on: 2014 October 12, 19:36:43 »
THANKS THIS IS GREAT

I use the side button. If you go into the mouse software I define the side button as middle click. It took me a while to set this up correctly for 3 but the ability transferred over to 4. Check that you don't have custom settings defined inside the mouse/keyboard settings.
Logged

Mia kusenveturilo estas angiloplena.
Aracelis
Asinine Airhead

Posts: 32


View Profile
Re: Mouse settings
« Reply #5 on: 2014 October 14, 05:02:47 »
THANKS THIS IS GREAT

 Sad Mine doesn't have a side button.
I'm gonna tell you: I bought this mouse 2000 thinking it was better than the 1000. A great fiasco!  Angry
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.076 seconds with 19 queries.