More Awesome Than You!
Welcome, Guest. Please login or register.
2014 August 22, 13:44:59

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
537633 Posts in 17856 Topics by 11360 Members
Latest Member: catzy
* Home Help Search Login Register
+  More Awesome Than You!
|-+  Awesomeware
| |-+  Armoire of Invincibility
| | |-+  TOOL: TS3 Recompressor
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14 THANKS THIS IS GREAT Print
Author Topic: TOOL: TS3 Recompressor  (Read 357133 times)
SIMone de beauvoir
Asinine Airhead

Posts: 20


View Profile
Re: TOOL: TS3 Recompressor
« Reply #100 on: 2010 March 16, 00:12:29 »
THANKS THIS IS GREAT

 Cheesy

Thanks, Captain Marie! It was so simple, I can't believe I was so silly. I think it worked. I tried it with some items, and it worked. Now, I'm gonna try it with the rest. And after that, I'm planning to dive into the game and play for as many hours as needed to become practically a zombie. So, I wanted to thank you first. Good bye real world!

 Grin
Logged
Capitaine Marie
Horrible Halfwit
**
Posts: 357


Blonder Than You


View Profile
Re: TOOL: TS3 Recompressor
« Reply #101 on: 2010 March 16, 00:44:11 »
THANKS THIS IS GREAT

Glad it worked for you.  Just make sure to replace the s3rc.exe whenever Pescado updates it.
Logged

I don't think I could ever stab someone.  I mean, let's be honest.  I can barely get the straw in the Capri Sun.
zveki
Asinine Airhead

Posts: 14


View Profile
Re: TOOL: TS3 Recompressor
« Reply #102 on: 2010 March 16, 10:43:16 »
THANKS THIS IS GREAT

Could someone please explain how to do this. I cant believe im so dumb.
Do i just need to drag sims 3 pack on s3rc or on decrapify?
Please someone help  Huh   Angry
Logged
socurious
Exasperating Eyesore
*
Posts: 214


Loki Craptastic!


View Profile
Re: TOOL: TS3 Recompressor
« Reply #103 on: 2010 March 16, 13:17:37 »
THANKS THIS IS GREAT

You got it.  Make sure you have the files you want decrapified in the same directory as s3rc and/or the decrapifier, then drag and drop the files.  Seems too simple to be right, doesn't it?
Logged

..."you should certainly be well-read in a subject before you pass judgement on it," Solowren
Sexual Innuendo
Asinine Airhead

Posts: 15



View Profile
Re: TOOL: TS3 Recompressor
« Reply #104 on: 2010 March 19, 21:35:03 »
THANKS THIS IS GREAT

After decrapping, I put the files in the launcher or whatever to install, but they just freeze when I try to install them. Help?

Edit: Lovely, I got it to stop freezing, but now it's back to the original "I'mma say I've installed this but actually not, kay?" Thing.  Undecided
« Last Edit: 2010 March 19, 21:53:04 by Sexual Innuendo » Logged
J. M. Pescado
Fat Obstreperous Jerk
El Presidente
*****
Posts: 26002



View Profile
Re: TOOL: TS3 Recompressor
« Reply #105 on: 2010 March 20, 00:46:11 »
THANKS THIS IS GREAT

Logged

Grant me the serenity to accept the things I cannot change, the courage to change the things I cannot accept, and the wisdom to hide the bodies of those I had to kill because they pissed me off.
Sexual Innuendo
Asinine Airhead

Posts: 15



View Profile
Re: TOOL: TS3 Recompressor
« Reply #106 on: 2010 March 20, 00:50:53 »
THANKS THIS IS GREAT



Yes, I'd figured as much.
This type of thing is quite foreign to me. Is there any chance you could tell me how to do it correctly, or, since negativity is always more fun, what exactly it may have been that I was doing wrong?


Clearly, I'm retarded. I was making it way more complicated than it was. Forgive me, good sir.
« Last Edit: 2010 March 20, 01:53:08 by Sexual Innuendo » Logged
HansWurst
Asinine Airhead

Posts: 6


View Profile
Re: TOOL: TS3 Recompressor
« Reply #107 on: 2010 March 27, 14:57:10 »
THANKS THIS IS GREAT

@ J. M. Pescado

The Riverview-World has no function after "decrapify" can you this fixed?!?

I Drag&Drop the Riverviewfile over the S3RC.exe the decrapify.exe is in the same Folder.
Logged
J. M. Pescado
Fat Obstreperous Jerk
El Presidente
*****
Posts: 26002



View Profile
Re: TOOL: TS3 Recompressor
« Reply #108 on: 2010 March 27, 20:58:11 »
THANKS THIS IS GREAT

Logged

Grant me the serenity to accept the things I cannot change, the courage to change the things I cannot accept, and the wisdom to hide the bodies of those I had to kill because they pissed me off.
AloeOwl
Blathering Buffoon
*
Posts: 98


View Profile
Re: TOOL: TS3 Recompressor
« Reply #109 on: 2010 March 29, 17:58:11 »
THANKS THIS IS GREAT

@ J. M. Pescado

The Riverview-World has no function after "decrapify" can you this fixed?!?

I Drag&Drop the Riverviewfile over the S3RC.exe the decrapify.exe is in the same Folder.

You should LURK MOAR first!!! But I'll answer you, not to encourage stupid questions like that.

You only drag it into the decrapify file not the recompressor.
Please think and search before you ask a dumb question like that. It's been answered at least ten times already. =P
Logged

~ Condemnation without investigation is the peak of ignorance ~
HansWurst
Asinine Airhead

Posts: 6


View Profile
Re: TOOL: TS3 Recompressor
« Reply #110 on: 2010 March 30, 17:57:06 »
THANKS THIS IS GREAT

@ J. M. Pescado

The Riverview-World has no function after "decrapify" can you this fixed?!?

I Drag&Drop the Riverviewfile over the S3RC.exe the decrapify.exe is in the same Folder.

You should LURK MOAR first!!! But I'll answer you, not to encourage stupid questions like that.

You only drag it into the decrapify file not the recompressor.
Please think and search before you ask a dumb question like that. It's been answered at least ten times already. =P

i use the decrapify not the recompressor! Thats goes NOT

You mean i take dumb question you are ***** i use der decrapify with all other Objects. ALL other Objects are going!!!



more than these stupid answer where you can not give. Sorry for me it's just impolite!
Logged
Jelenedra
The New "Gay"
Whiny Wussy
*****
Posts: 7582


Evil Mastermind BehindTorturing Emo 12s


View Profile
Re: TOOL: TS3 Recompressor
« Reply #111 on: 2010 March 30, 18:05:20 »
THANKS THIS IS GREAT

You got it.  Make sure you have the files you want decrapified in the same directory as s3rc and/or the decrapifier, then drag and drop the files.  Seems too simple to be right, doesn't it?
Logged

Quote from: reggikko
Quote from: J. M. Pescado
Why are all these damn hippies on my website?
We are on your forum, taking over your world and making your children gay.
HansWurst
Asinine Airhead

Posts: 6


View Profile
Re: TOOL: TS3 Recompressor
« Reply #112 on: 2010 March 30, 18:09:33 »
THANKS THIS IS GREAT

You got it.  Make sure you have the files you want decrapified in the same directory as s3rc and/or the decrapifier, then drag and drop the files.  Seems too simple to be right, doesn't it?

The file what i decrapified is in the same directory with s3rc and decrapifier. all other objects are going but the riverview goes not.
Logged
Silent Dreamer
Feckless Fool
*
Posts: 270



View Profile
Re: TOOL: TS3 Recompressor
« Reply #113 on: 2010 March 30, 18:13:46 »
THANKS THIS IS GREAT

Riverview is a large file. Are you even waiting long enough for it to finish?
Logged

The stupid threshold has reached critical mass! Brain explosions imminent!
HansWurst
Asinine Airhead

Posts: 6


View Profile
Re: TOOL: TS3 Recompressor
« Reply #114 on: 2010 March 30, 18:31:07 »
THANKS THIS IS GREAT

Riverview is a large file. Are you even waiting long enough for it to finish?

yes i wait so long enought. Can you upload your riverview file??
Logged
mandababy
Blathering Buffoon
*
Posts: 54


View Profile
Re: TOOL: TS3 Recompressor
« Reply #115 on: 2010 March 30, 18:45:40 »
THANKS THIS IS GREAT

Just wanted to say, my Riverview does not work either. I have it in the same place as the decrapify and recompressor, drag it only on the decrapify, tried everything everyone has said, and it still does not install. I gave up on it though, but I wanted to say that he was not the only one having the issue.
Logged
Capitaine Marie
Horrible Halfwit
**
Posts: 357


Blonder Than You


View Profile
Re: TOOL: TS3 Recompressor
« Reply #116 on: 2010 March 30, 20:01:33 »
THANKS THIS IS GREAT

Good Lord, everybody!  There's a link in this very thread to a tool, made by Jfade, that makes decrapifying really simple.  Why don't you just download it already?
Logged

I don't think I could ever stab someone.  I mean, let's be honest.  I can barely get the straw in the Capri Sun.
mandababy
Blathering Buffoon
*
Posts: 54


View Profile
Re: TOOL: TS3 Recompressor
« Reply #117 on: 2010 March 30, 22:07:55 »
THANKS THIS IS GREAT

Clearly I am unawesome!  Wink I was pretty sure I had everything already, and had been through the whole thread, but I went back and reread it and got Jfade's new tool, and Riverview is installed now.
Logged
zveki
Asinine Airhead

Posts: 14


View Profile
Re: TOOL: TS3 Recompressor
« Reply #118 on: 2010 April 03, 19:53:12 »
THANKS THIS IS GREAT

i must say that this tool brakes all of my tsr content and it comes white in launcher and says your game needs to be updated......should i  drop sims 3 packs on decrapfy and s3rc exe, or just decparfy?
help!  Shocked  Huh Undecided
Logged
Freezerburn
Dimwitted Dunce
*
Posts: 176


I haet F-ly retarded snowflaek


View Profile
Re: TOOL: TS3 Recompressor
« Reply #119 on: 2010 April 04, 15:55:11 »
THANKS THIS IS GREAT

i must say that this tool brakes all of my tsr content and it comes white in launcher and says your game needs to be updated......should i  drop sims 3 packs on decrapfy and s3rc exe, or just decparfy?
help!  Shocked  Huh Undecided

Your grammar... Oh Lord. Anyway, create a folder. Then put all your sims3pack in the folder. Then copy decrapify.exe and s3rc.exe and paste into that folder. Then drag the sims3packs into decrapify.exe that is located in the SAME folder. A windows may pop out a while and closed itself. This is normal. After that, try reinstall it again normally by launcher.
Logged


ISTJ                       
Imma Ee Ass Elle
Don't Abuse The Search Box!
Silent Dreamer
Feckless Fool
*
Posts: 270



View Profile
Re: TOOL: TS3 Recompressor
« Reply #120 on: 2010 April 04, 17:15:55 »
THANKS THIS IS GREAT

The island counter for Ultra Lounge Kitchen and Bath set is getting lost in the sims3packs. The item is still -there- because when I had converted the set to package files, it showed up in my game fine. I have temporarily made a package file of that object, but I wanted to post something here to see if it can get fixed in a future version of the decrapifier/s3rc.

ETA: Someone posted the island as a separate in the store thread. Post-decrapifying it does not appear in game. Package file appears but possesses the recolor issues.
« Last Edit: 2010 April 04, 23:22:29 by Silent Dreamer » Logged

The stupid threshold has reached critical mass! Brain explosions imminent!
Harry
Tasty Tourist

Posts: 1


View Profile
Re: TOOL: TS3 Recompressor
« Reply #121 on: 2010 April 05, 16:25:13 »
THANKS THIS IS GREAT

Hello.

I decrapified everything.
Saves, packages, etc.

I now place the .Sims3Pack files into Documents\Electronic arts\sims 3\downloads
I open Sims 3 launcher.
I click downloads.
I select all.
I click install.
Status: Installed.

Thanks so much, unless I've done something wrong, but I don't think so.
Logged
Freezerburn
Dimwitted Dunce
*
Posts: 176


I haet F-ly retarded snowflaek


View Profile
Re: TOOL: TS3 Recompressor
« Reply #122 on: 2010 April 05, 17:03:26 »
THANKS THIS IS GREAT

ETA: Someone posted the island as a separate in the store thread. Post-decrapifying it does not appear in game. Package file appears but possesses the recolor issues.

So that explains why I can't restyle my counter (which in package format).
Logged


ISTJ                       
Imma Ee Ass Elle
Don't Abuse The Search Box!
Boobzilla
Retardo Lander
*
Posts: 361


INFP (100/50/31/69/81)


View Profile
Re: TOOL: TS3 Recompressor
« Reply #123 on: 2010 April 09, 01:13:19 »
THANKS THIS IS GREAT

Um... tried running the linux file on mac...

Last login: Fri Apr  9 07:17:33 on ttys000
/Users/administrator/Desktop/sims\ downloads/s3rc ; exit;
Riker-3:~ administrator$ /Users/administrator/Desktop/sims\ downloads/s3rc ; exit;
-bash: /Users/administrator/Desktop/sims downloads/s3rc: cannot execute binary file
logout

[Process completed]


Am I doing it wrong?
Logged
J. M. Pescado
Fat Obstreperous Jerk
El Presidente
*****
Posts: 26002



View Profile
Re: TOOL: TS3 Recompressor
« Reply #124 on: 2010 April 09, 02:33:35 »
THANKS THIS IS GREAT

I imagine Macs cannot actually execute raw Linux binaries. Since I do not have access to a Mac, I cannot compile a Mac binary. However, it seems likely that some wrapper exists to run Linux things on a Mac.
Logged

Grant me the serenity to accept the things I cannot change, the courage to change the things I cannot accept, and the wisdom to hide the bodies of those I had to kill because they pissed me off.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14 Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.118 seconds with 19 queries.