More Awesome Than You!
Welcome, Guest. Please login or register.
2020 July 04, 19:19:19

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
540000 Posts in 18033 Topics by 7900 Members
Latest Member: Galedlothia
* Home Help Search Login Register
  Show Posts
Pages: [1]
1  TS3/TSM: The Pudding / The World Of Pudding / Re: Patch 1.11/2.6/3.2 on: 2010 May 01, 17:23:36
I've installed the patch for the game, but when I try to install the patch for CAW I get a "Update Error: File not found" message. Anyone experiencing this?



Update: OK found the solution. If you get this error just uninstall the CAW Tool and reinstall it, then the patch will work. BUT BEFORE you do that, make sure you back up any world files that you have and\or are working on.

Well now I'm experiencing this, but I never had the CAW Tool installed. It would be nice if the damn thing could say what file is not found!
2  TS3/TSM: The Pudding / Pudding Factory / Re: Male pregnancy clothing - now with morphing - teens added on: 2009 September 23, 20:05:41
First, I must say thanks, because I never thought that the guys would ever get the morphing for their clothes Grin

Second, I think I have a slight problem. The nude bottoms also mean that underwear is wearable when males are pregnant right? I've only had one guy go through the process of baby-making so far, and he immediately changed into a shirt and pants for sleeping instead of his usual undies. Is there any fix for this? Right now I'm figuring that it might have been CC but I'm too sure on that.
3  Awesomeware / AwesomeMod! / Re: Awesomod discussion/questions/helpful tips thread on: 2009 July 02, 03:07:13
Woopa - do you have any other mods installed?
Try taking everything but awesome.package and aweconfig.package out of your Mods folder. Hopefully it will just be something as simple as a conflict like that.

Nope, no change, except now they ingredients for ambrosia are not in the store Tongue I have the feeling that I might need a new framework or resource.cfg, because there is no real reason for this to be happening. No one seems to have my problem either after reading this entire thread...
4  Awesomeware / AwesomeMod! / Re: Awesomod discussion/questions/helpful tips thread on: 2009 July 02, 02:18:40
I registered here just for this question. Hopefully I'll get an answer next to all the ass driven comments I expect to recieve.

I downloaded the Awesomemod sometime in June. At first it didn't work until I realized that aweconfig.package was not the mod. After I stopped being stupid and downloaded the right stuff, I was happy as a clam until today when I downloaded the EA patch. I did that, the patch installed cleanly and I found that I needed a new awesomemod. Alright, no problem, I downloaded that and even got a new config pack for it. Now the problem is, the mod is not working. I have done all that is listed:

-Manual install
-Install via Delphy's Installer
-deleted caches
-unistalled/reinstalled the mod
-unistalled/reinstalled enablescripterror.package
-restarted the computer at the last minute

The game itself is working, just not the mod. I read somewhere here that the easiest way to see if it's working is to check the fridge for all the foods to serve. My latest save is in the morning, so all that shows up is breakfast dishes, no lunch or dinner dishes. Plus pressing Q still attepmts to quit the game. If anything, I blame my self; I tried to fix something that was not broken. I also find it quite rude that all my lesser mods still work Angry Any answer is appreciated at the moment, and if I have errors in spelling/grammar go ahead and stick me with your sharpest items. I reread this way to many times to have any errors.
Pages: [1]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 6.546 seconds with 19 queries.